fredag den 30. januar 2009

Er Joachim Fischer virkelig verdens bedste mixherre?

Det er et rimeligt spørgsmål at stille sig selv.
I BSK's pressemeddelelse, som optakt til holdkampen på mandag mod Lillerød, der benævnes Joachim Fischer som "verdens måske bedste mixherre netop nu".

Det er jo en meget fin titel at få tildelt, og jeg under Joachim den rigtig meget. Dels fordi denne blogs signatur selv var en slags primus motor i at introducere ham til mixdoublens muligheder, og dels fordi han bestemt har gået så meget igennem i sin hidtige karriere at det er ufatteligt dejligt for ham selv og for hele badminton Danmark at han nu har spillet sig ind i verdenstoppen.

Alligevel er der stærke konkurrenter til titlen synes jeg. OL guldvinder Lee Yong Dae, Verdensmester Nova Widianto, Super Serie vinder Thomas Laybourn. Man kan selvfølgelig anskue det derhen, at disse spillere, sammen med flere andre mixherrer, er så lykkelige at have fantastisk stærke makkere, og at det derfor er Joachim Fischer der således er den stærkeste herre. Det kan selvfølgelig være tilfældet men jeg synes trods alt det er lidt af en undervurdering af Christinna Pedersen.

Anyway, så skal der ikke herske tvivl om at Joachim (sammen med Christinna) gør det rigtig godt i øjeblikket, fantastisk godt, og det kan blive bedre endnu. Så lad os derfor tage en lille afstemning om hvem der er verdens p.t. bedste mixherre. Giv din stemme tilkende til højre for denne tekst.

3 kommentarer:

  1. Nu er der i hvertflad ikke så langt igen ;)

    SvarSlet
  2. Og nu er det meget meget tæt på.

    SvarSlet
  3. Nu er der faktisk kun en tilbage at slå!

    SvarSlet