onsdag den 7. januar 2009

Få overraskelser på førstedagen i Malaysia

Men et par stykker var der dog alligevel.

Daren Liew fra Malaysia stod for den største i herresingle da han besejrede 7.seedede Boonsak Ponsana i tre sæt.

Liew der kom igennem kvalifikationsturneringen, har ikke tidligere gjort væsen af sig, og jeg glæder mig til at se resultatet i morgen hvor han møder Hsiah Yu Hsien fra Taiwan. Udfaldet af denne kamp giver en meget bedre indikation på om Liew er rigtig god eller det var Boonsak der ikke var på niveau.

Interessant at Anup Sridhar ganske let besejrede Roslin Hashim. Selv om Roslin er lang fra fordums styrke, så kan det være et tegn på at Sridhar, efter en lang periode med skader, endelig er på vej tilbage til topformen. Ingen tvivl om at Inderne har fået stor motivation af at VM skal afholdes i Hyderabad senere på året.


I mixdouble levede 3K til fulde op til mine forventninger da han sammen med Ng Hui Lin gjorde det af med Anthony Clark og Donna Kellogg.
Torsdag bliver en spændende dag for de to danske mixdoubler. Chris/Fischer skal op mod Muhammen Rizal/ Vita Marissa. I den kamp får vi et godt billede af hvor langt Chris er kommet i genoptræningen.
Danskerne spillede tre sæt i dag mod Adcock/ White, og det samme gjorde Gade og Påske/Rasmussen i deres respektive kampe.
Det skal man dog ikke nødvendigvis tage så tungt for der plejer at være rigtig meget vind i det store Bukit Jalil stadium, og derfor kan der let smutte et sæt hvis man lige mister koncentrationen eller ikke helt har det rigtige ”vind-spil” på plads.

Anthony Clark fik lidt revanche i herredoble sammen med Nathan Robertson med en sejr i to tætte sæt over Wan Wah/Tan Fook, som satte en stor føring i 2. sæt overstyr. Englænderne kan dog efter min mening få det svært i morgen mod Taiwans bedste herredouble.
Herredouble var den kategori der leverede flest ”upsets”, og jeg er selvfølgelig skuffet over at mine japanske ”finale-heste” ikke kunne slå Koreas tredjebedste par. I et rent malaysisk opgør tabte et andet af de par jeg havde troen på i øverste halvdel, så måske ender det alligevel med at Kidho & Setiawan sniger sig i finalen.

8 kommentarer:

  1. I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is needed to get set up? I'm assuming
    having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I'm not very internet savvy so I'm not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Cheers
    installing hardwood floors

    Stop by my page :: hardwood flooring

    SvarSlet
  2. My relatives every time say that I am wasting my time here
    at web, except I know I am getting know-how daily by
    reading such nice articles.

    Here is my blog post ... more
    My page: hardwood flooring

    SvarSlet
  3. Keep on working, great job!

    My site :: zetaclear nail fungus relief

    SvarSlet
  4. What's up, everything is going sound here and ofcourse every one is sharing information, that's
    actually fine, keep up writing.

    My page - hardwood flooring
    Also see my webpage: affordable hardwood flooring

    SvarSlet
  5. I've been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

    my weblog ... nail fungus zetaclear

    SvarSlet
  6. I will immediately clutch your rss feed as I can't in finding your email subscription link or e-newsletter service. Do you've
    any? Please allow me know in order that I may subscribe.

    Thanks.

    Also visit my web blog; housekeeper business cards

    SvarSlet
  7. Great post. I was checking constantly this weblog and I'm inspired! Extremely useful information specially the final phase :) I take care of such info a lot. I used to be looking for this particular info for a very lengthy time. Thanks and good luck.

    Feel free to visit my web-site: hair regrowt

    SvarSlet
  8. If some one desires to be updated with most up-to-date technologies afterward he must
    be go to see this web page and be up to date everyday. nail fungus treatment Zetaclear

    Check out my site; nail fungus treatment

    SvarSlet