søndag den 18. januar 2009

Dobbeltsejr til Tine – Stor dansk triumf.

Tine Rasmussen gentog turneringssejren fra Malaysia Open med to gange 21-19 over fransk-kinesiske Pi Hongyan.
Og med sejren rykker hun igen op som nr.1 på verdensranglisten, når den bliver opdateret på torsdag.

I en kamp der var præget af vilje og fight var Tine heldigvis foran hele kampen og selvom Pi hentede ind på hende mod slutningen af hvert sæt, så viste Tine at hun er rigtig stærk når det bliver tæt.
Man kan sige at det var en hård dag på kontoret, og det er jo også godt nok, når man bagefter kan stikke endnu en vindercheck i kufferten på vej hjem til Danmark, og fantastisk for Tine at bevise at hun godt kan præstere i to turneringer i træk.

Tine var til gengæld den eneste af vinderne fra Malaysia der kunne holde dampen oppe og tage en ny sejr. Og det var der andre danskere der kunne nyde godt af.

Peter Gade fik endelig den længe jagtede sejr over Lee Chong Wei.
Efter snitteren i SS-finalen, var Peter godt med i kampen i sidste uge, og i dag lykkedes det endelig at besejre verdensranglistens nr.1
Efter et tæt første sæt som Gade snuppede ved at tage fem point i træk, udlignede Chong Wei let i andet sæt. Men i tredje sæt kunne Peter profitere af en noget lettere vej til finalen og bragte sig komfortabelt foran.
Det hele kulminerede dog i hele dagens bedste duel ved stillingen 16-15 til Gade. Heldigvis var det Peter der trak sig sejrrigt ud af den og på sin anden matchbold pressede han Chong Wei til at lave fejl og så var årets første Super Serie titel i hus.

I herredouble fik Boe/Nuller maksimalt udbytte af deres beslutning om at stå over i Malaysia. De sad fuldstændig på finalen i første sæt, og kunne efter et tæt 2. sæt tage deres første SS-titel.

Læs mere på BadmintonXpert

Ingen kommentarer:

Send en kommentar