lørdag den 17. januar 2009

Hovedpine sender Gade i finalen

Peter Gade fik en meget rolig vej til finalen i Korea Open. Simon Santoso, som indoneserne knytter meget håb til i fremtiden, måtte trække sig fra dagens semifinale på grund af hovedpine.
Peter møder i morgen Lee Chong Wei for fjerde gang på en måned, og det bliver spændende at se hvilket spillehumør de to disker op med i morgen.

Tine Rasmussen valgte fra starten at tage en kamp og en dag ad gangen, og det har hun nu gjort så godt at hun møder Pi Hongyan, der noget overraskende var i stand til at besjre en træt udseende Zhou Mi.
Tine har normalt en god statistik mod Pi, men fransk-kineseren kommer ind til finalen med en god portion momentum, så starten af kampen tror jeg bliver ret afgørende. Hvis Tine kan sætte Pi af her, så tror jeg det bliver svært for hende for alvor at tro på hun kan slå Tine.

Boe & Nuller gjorde kort proces mod et taiwanesisk par og det samme kan desværre siges om Lee/Jung der ikke lod sig genere af Jonas Rasmussen og en småsyg Lars Paaske, og dermed fik en eftertrykkelig revanche for nederlaget til OL.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar