fredag den 14. august 2009

Super server - super nerver

To danske medaljer i mixedouble blev et virkelig godt udbytte af dagens kvartfinaler ved VM

Christinna Pedersen/ Joachim Fischer tordnede derudaf og bragte sig foran 10-0 på Christinna' s server.
Det chok kom kineserne sig aldrig over, og danskerne kunne let tage første sæt.
Præstationen synes jeg, var også at spille på meget højt niveau i andet sæt, og holde hovedet koldt da det blev tydeligt at der var medaljer i farvandet.
Begge spillere har gået meget igennem med hensyn til skader, men i dag blev alt det glemt.
I morgen venter de forsvarende mestre Nova Widianto/ Lilyana Natsir. De vil naturligvis være sværere at chokstarte imod, for di de nu er advaret, men det er der jo sådan set ingen grund til at tænke for meget over. I stedet gælder det om at blive i nuet og gøre det man har indflydelse på så godt som muligt.

På forhånd havde Finn Trærup håbet på 6 kvartfinaler, og så måtte man tage det som det kom derfra.
Og det blev sgu' ved med at gå godt i mix'erne. Juhl og Laybourn var godt med i første sæt mod Ma Jin/ Zheng Bo, som de aldrig tidligere havde besejret. Det lykkedes for danskerne at komme bagud med "yndlingscifrene" 18-20, hvorefter de som mange gange tidligere strøg direkte forbi og vandt 22-20. Andet sæt er ligegyldigt det eneste vigtige er at danskerne igen formåede at hænge på i tredie sæt indtil 18-20, og så var løbet ligesom kørt for kineserne - Aflevér medajen...Taaak!

Det kan synes heldigt og tilfældigt, og det er det jo til en vis grad også, men det er en specialitet for Juhl/Lay, og det sker aldrig for par der får ondt af sig selv fordi de er ved at tabe, men kun for dem der kæmper til sidste bold.

I semifinalerne bliver det naturligvis ikke let, men begge danske par er ekstremt farlige og kan selv skabe points'ene, sååh hvorfor ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar