torsdag den 13. august 2009

Gode sejre til Tine og Jan

Jan Ø fulgte sejren over Park Sung Hwan, op på fremragende vis. Han tabte igen første sæt mod Boonsak Ponsana, men derefter trak han sikkert fra præcis som i gårsdagens kamp, og så blev der alligevel som minimum to kvartfinaler til Danmark i herresingle, da P. Gade let skaffede sig af med C.Y. Kit.

Det store spørgsmål på dagen var Tine Rasmussens comeback. Udfaldet blev en sejr, og det er godt nok for mig, og sikkert også for hende. Nu venter Lu Lan i kvartfinalen, og hun har helt sikkert håbet på at Tine tabte i dag. Samtidig leverede Juliane Schenk en kæmpeoverraskelse ved at besejre Wang Yihan, så forhåbentlig mærker de andre kinesiske piger presset.

Glædeligt og ventet var det at begge mixeddoubler også kunne spille sig i kvart'en, mens nederlagene i DD var ganske forventede.

Boe/ Nuller kunne desværre ikke klare Gunawan/Bach og understregede således hvor vanskeligt det er at spille sin første kamp så langt henne i turneringen.

5 kvartfinaler er godkendt synes jeg, nu er det dagsformen der afgør medaljerne, men hold op hvor bliver der mange gode kampe fredag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar