tirsdag den 23. marts 2010

Ingen ny damesingle - nu skal vi til det igen :-(

Ingen afløser for Tine Rasmussen.

Sådan lyder overskriften på DR's historie der kan læses her.

Hvorfor skal de stakkels piger nu igen trækkes med dommedags profetier over hele resten af deres karriere, som de i virkeligheden knap er kommet igang med.

Det var det samme efter Lene Køppen, i mindre grad efter Kirsten Larsen, men efter OL i 1992 kunne man læse at de dårlige resultater præsteret af Pernille Nedergaard og Camilla Martin cementerede dansk kvindebadmintons kæmpestore problem.

Senere viste det sig så, at Camilla Martin med hårdt målrettet arbejde og god støtte fra personerne omkring hende, blev den mest succesrige danske damesingle hidtil. Resultatlisten indeholder bl.a. All England, VM-Guld og OL sølv, altsammen vundet i konkurrence med sydkoreanere og kinesere, som Lene Køppen var så lykkeligt forskånet for. Og midt i Camilla's succes glemte mange at Mette Sørensen også snuppede en VM Bronze.

Så blev det "Ingen afløser for Camilla".
Men der dukkede alligevel - mod manges odds og forudsigelser - en Tine Rasmussen op, som ikke spiller som Camilla, men som har sin egen stil, og egen måde at gøre tingene på.
Og der er masser af talenter længere nede i rækkerne, men det tager tid at udvikle dem. Og det er ikke til at sige på forhånd hvem der vælger at satse på badminton karrieren og som har heldet og dygtigheden til at lykkes. Men de skal nok komme.

Det vil gøre det meget lettere for disse talenter, hvis der er nogle/flere/mange der hjælper dem, støtter dem og opmuntrer dem, i stedet for konstant at stille spørgsmålstegn ved deres formåen.

Hvis I ikke tror I kan hjælpe dem med at udvikle sig, som spillere og som mennesker, så gå væk og lad være med at forstyrre dem der er i gang med at forsøge. Hvis I ikke kan nyde at være på sidelinien og følge processen med sejre og nederlag, succes'er og skuffelser, tvivl og selvsikkerhed, så drop det! Find nogle andre idrætsgrene til jeres negative bølger.

Hav nu tålmodighed, så skal der nok komme en eller flere gode damesingler. Hvorfor er det pinedød nødvendigt allerede nu at kunne navngive vedkommende - bare vent, så finder I ud af på et tidspunkt hvem det bliver.

Der bliver også mange som ikke klarer det, det er der også i de andre kategorier. Men jeg forstår ikke hvorfor man skal demoralisere alle dem, der lige nu har mulighederne for at satse, for at tage chancen og følge drømmen...Støt dem, bak dem op ...Eller flyt jer, for h......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar