fredag den 12. marts 2010

Hundredtusind fejl og ringe drops

Det var der jo det gode spil.....Lige under overfladen!!

Tine Rasmussen startede kvartfinalen mod Lu Lan, som om hun havde tænkt sig at tabe hele kampen selv, uden overhovedet at give Lu Lan chancen for at dumme sig. Frygtelig mange fejl og håbe-drop i nettet prægede Tines spil og hurtigere end man man kan nå at sige Li Yongbo var hun bagud 3-11.

Fra dette tidspunkt gik det fremad, og lidt at den tro på sig selv der har manglet i lang tid begyndte at indfinde sig. Det var tydeligt at Lu Lan ikke var i stand til at vinde kampen, hun kunne bare håbe på at Tine tabte den. Lu vandt naturligvis første sæt, men tabte faktisk anden halvdel af sættet 10-13, så den samlede sejr blev på 21-16.

Tine startede 2. sæt, på modvindssiden, virkelig godt og kom med kraftfuldt spil foran 6-2 og 8-4. Derfra sneg usikkerhed og tvivl sig igen ind på hende og pludselig var hun nede med to matchbolde ved stillingen 18-20. Begge blev overlevet, inden Lu Lan fik en ny på 21-20. Her viste sportens små marginaler endnu engang sit hoved frem, og heldigvis smilede det til Danmark. Tine spiller en flad lige overspilning fra egen baghåndsside og Lu Lan kan ikke nå bolden, hun håber den er ude men den sidder lige på stregen. 21-21 og Tine snupper de sidste to point og fremtvinger et afgørende sæt. Hvis den bold havde været ude, ja så havde det været et helt andet "ballgame" og en noget flad fornemmelse man havde siddet tilbage med.

I tredie sæt havde Tine genfundet troen på at hun er god. Hun smadrede fuldstændig Lu Lan 11-3 inden sidebyttet og det var tydeligt at kineseren ikke havde modtræk at sætte i spil. Efter sidebyttet var det rimelig meget cruise-control til en sikker 21-11 sejr.

Tine spillede egenlig ret godt fra 3-11 i første sæt. Hvis hun kan bevare troen og foretage et par enkelte forbedringer, så stopper det ikke i semifinalen. Her bliver modstanderen enten Saina Nehwal fra Indien eller tyske Juliane Schenk. Uanset hvad Tine ønsker så bliver hun favorit i den kamp og det kan hun også godt tåle. Spillet er der i hvert fald, men der er selvfølgelig ingen garanti for sejr, selvom man snildt kunne finde andre modstandere man nødigere ville møde.

Lars Paaske & Jonas Rasmussen vandt som ventet over nogen malayer. Som ventet faldt det danske par også lidt ned i andet sæt, men nåede lige at skrue bissen på da malayerne øjnede et tredie sæt.

Semifinalen bliver formentlig mod Markis Kidho/ Hendra Setiawan, og det bliver her vi får en realistisk måling på hvor Lars og Jonas står i øjeblikket.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar