torsdag den 11. marts 2010

All England åbner sig for Lars og Jonas

De danske spillere i Birmingham gjorde også torsdagen til en god rød-hvid dag.

Paaske & Jones indledte med en tæt, men alligevel ret sikker, sejr over et nydannet koreansk par, Ko Sung Hyun/ Yoo Yeong Sung. Det er jo godt i sig selv, men samtidig vandt Gan Teik Chai/ Tan Bin Shen over de farlige kinesere Nan Zhang/ Biao Chai. Det betyder at danskerne efter min vurdering står med rigtigt gode chancer i fredagens kvartfinale.

Peter Gade leverede et fint, og lidt heldigt, comeback i første sæt. Dommeren kludrede ved føring til Santoso på 15-10. Indoneseren troede at han har kommet på 16-10, men liniedommeren havde dømt bolden ude i dansk favør.

Om det var det der rystede Santoso vides ikke, men Gade tog 4 ekstra point i en ruf og var igen med i kampen. Han havde indtil dette tidspunkt ikke set alt for velspillende ud. De to kæmpede point for point resten af sættet og Gade måtte redde en sætbold ved stillingen 19-20, inden han kunne tage dette meget vigtige sæt hjem 24-22.

I andet sæt var Gade egentlig ovenpå hele tiden men Santoso kæmpede godt og pressede Gade til at nøjes med en to-points sejr.

I morgen venter så Taufik, og det bliver spændende at se om Gade kan få has på ham denne gang.

Carsten Mogensen/ Mathias Boe gjorde Paaske/ Rasmussen følgeskab i kvartfinalerne ved at besejre Chieh Min Fang/ Sheng Mu Lee i to tætte sæt.

Taiwan er kommet godt med i løbet af de to seneste år og de har flere gode doublepar som man ikke bare køre over. Så alt i alt en god sejr, men niveauet skal nok løftes markant i morgen hvor verdensmesterne Fu Haifeng/ Cai Yun står på den anden side af nettet. De to danskere spillede en glimrende kamp mod dette par i sidste års semifinale, men mangler lige det sidste i at få skovlen under dem.

Tine Rasmussen kørte til gengæld henover Eriko Hirose, der slet ikke kunne matche Tines power. Tine møder også en verdensmester, nemlig Lu Lan. Det var jo Lu Lan som Tine besejrede i finalen i All England tilbage i 2008. Lu Lan blev presset ud i tre sæt mod skotske Susan Egelstaff (tidl. Hughes), så Tine er vel ikke uden chancer i den kamp.

Joachim Persson og Thomas Laybourn/ Kamilla Juhl måtte forlade turneringen i dag. Helt overraskende var det ikke. Joachim er i gang med en langsigtet genopbygning og Laybourn har været ramt af skader og sygdom i utrolig grad.

Øvrige bemærkelsesværdige resultater fra torsdag:

- Børge (Chunlai) kører Park Sung Hwan fuldstændigt over. Faktisk i en grad så man savner et ordspil fra Jørn Mader.

- Chen Long tabte til Wang Shon Ho fra Korea i dagens længste kamp. 76 minutter futtede de rundt.

- Juliane Schenk var godt spillende og levnede ingen chance til Youn Joo Bae, der ellers var i finalen i Malaysia.

- Kina har tabt et par løse kampe hist og pist men er alligevel repræsenteret i 16 ud af 40 mulige kvartfinaler.

- Zheng Bo tabte igen i mix, og lignede en der havde fået at vide at han skulle hjem og gøre rent på værelserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar