lørdag den 13. marts 2010

Danske All England mestre

Carsten Mogensen/ Mathias Boe eller Lars Paaske/ Jonas Rasmussen kan i morgen kalde sig vindere af All England i turnerinen 100 års jubilæums sæson.

En fantastisk stor præstation af de to danske herredoubler, der mildest talt havde en dårlig lodtrækning.
I dag spillede begge par igen rigtig godt. Boe/ Nuller var i kontrol fra start til slut mod Chen Xu/ Guo Zhendong og vandt en sikker sejr i to sæt. Det danske par har, ud fra de kampe jeg har set, været turneringens klart bedste par.
Lars Paaske/ Jonas Rasmussen fik en dårlig start på semifinalen mod Kidho/ Setiawan og tabte sikkert første sæt, men i takt med at danskerne blev mere styrende i andet sæt, så gik gassen totalt af indoneserne. I tredie sæt var der dog kamp om det på indo'ernes sædvanlig anti-badminton måde. Heldigvis holdt de gamle drenge hovedet koldt og tog sejren på 3. matchbold.
Jeg vil vove den påstand at Lars og Jonas har genopfundet sig selv for fjerde gang i karrieren.
Hvem der vinder i morgen? Jeg tror Boe/ Nuller vinder. Jeg synes de igennem længere tid har været den bedste herredouble i Danmark, og med lidt langsomme bolde så tror jeg de har en god chance. På den anden side er Lars/ Jonas vant til at spille finaler i National Indoor Arena, og det er noget af det der skal til at sætte to spillere op, som ellers har prøver det meste i badminton. Og jeg har stadig finalen fra Copenhagen Masters i baghovedet, hvor jeg også havde forventet sejr til Boe & Nuller, men hvor Lars & Jonas sad fuldstændigt på kampen.

Peter Gade spillede efter min mening noget af det bedste badminton i mange år i denne turnering. Alligevel var det ikke tæt på at være nok mod en godt spillende Lee Chong Wei. Chong Wei havde fået rystet chok'et over Lin Dan's exit ud af kroppen, efter den tvivlsomme præstation i kvartfinalen, og Peter havde reelt ingen mulighed for at vinde kampen.
Meget overraskende bliver modstanderen Kenichi Tago fra Japan der var ned med matchbold mod Bao Chunlai men kæmpede sig tilbage og vandt kampen.

Tine Rasmussen havde en fin dag på kontoret mod Saina Nehwal og vandt rimelig sikkert i to sæt. Morgendagens finale bliver en gentagelse af sidste års kamp mod Wang Yihan. Tine Rasmussen har glimtvis vist et meget højt niveau i denne turnering. Skal hun imidlertid gentage triumfen fra 2008, så skal der mere stabilitet ind i spillet. Tine har slået på at hun er underdog i turneringen og i finalen får hun i hvert fald det ønske opfyldt mod verdensranglistens nr. 1. Det gode er, at selv om Tine har vist meget højt niveau, så er der stadig plads til forbedringer på flere punkter frem mod VM i Paris.

5 kommentarer:

  1. Hi! Do you know if thеу mаke any plugins to help wіth SEO?
    I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm
    not seeing very gοоd gаins.
    Ιf you know of any please share. Kuԁos!


    Alѕo ѵisit my ωeb site how grow taller naturally
    Also see my website > increasing your height naturally

    SvarSlet
  2. Ι'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's а very easу on the еyes whiсh makes it much more pleaѕаnt fоr me to cοme heгe and visіt mοre often.
    Did you hіre out a desіgneг tο create youг theme?

    Ѕuperb work!

    my blog poѕt girls 20 inch bike with gears

    SvarSlet
  3. Howԁy! Thiѕ іs kind of off tορіc but I need some guiԁаnce fгom an eѕtabliѕhеԁ blοg.
    Is іt very dіfficult to set uρ your own blog?
    I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thіnking about crеatіng my oωn but I'm not sure where to start. Do you have any tips or suggestions? With thanks

    my webpage; Lose belly fat

    SvarSlet
  4. I гeаlly like your blog.. very nіce colors &
    theme. Did you maκe this website yoursеlf
    oг did you hiгe someone to ԁо іt for you?
    Plz rеplу aѕ I'm looking to design my own blog and would like to know where u got this from. many thanks

    my blog post simple wood projects

    SvarSlet
  5. Hеllo thеre! This post coulԁ not be written
    any bеtter! Reading this post гeminds me of mу goοԁ оld roоm mate!
    He alwaуs kеpt chatting about this.

    I will forward this wгite-up to him. Faіrly ceгtaіn he will
    have a good rеad. Many thanks for sharing!

    My blog pοst ... Simple Wood Projects

    SvarSlet