fredag den 12. marts 2010

Fantastisk dansk kvartfinale aften

Kæmpestor dansk triumf i fredagens kvartfinaler.

4 ud af 4 så enkelt er det. Tine Rasmussen og Paaske/Jones kickstartede den store danske aften. Og hvilken opfølgning af Peter Gade og Boe og Nuller.

Meget så ud til at skulle gå som det plejer, da Peter Gade tabte første sæt efter at have været toneangivende det meste af tiden. Da han så oven i købet kom stort bagud i anden sæt, lignede det business as usual. Men Peter kæmpede videre, åd sig tilbage godt hjulpet af en del uprovokerede fej fra Taufik, og vendte kampen til sætsejr på 22-20. 3.sæt startede ligeså dårligt som første og Taufik gik let i front 8-1. Igen kom Gade tilbage, og kunne efter en tvivlsom kendelse ved 20-20 lukke kampen 22-20.
Helt afgørende blev det at Peter endelig formåede at få fysikken ind i spillet. Lange dueller i både 2. og 3. sæt var ikke umiddelbare vindere, men de trættede Taufik og tog til sidst brodden af ham.
En rigtig dejlig sejr for Peter.

I morgen venter formentlig Lee Chong Wei, og det er jo en helt anden historie, hvor spillet skal løftes nok engang.

Som rosinen i pølseenden og fuldendelsen af en helt fantastisk aften så vandt Mathia Boe/ Carsten Mogensen for første gang nogensinde over de kinesiske verdenmestre Fu/Cai. En match hvor der blev spillet utroligt hurtigt og gvor danskerne på afgørende tidspunkter virkelig havde modet til at rykke frem i banen og lægge psykisk pres på kineserne.

Det bliver en fantastisk semifinale dag for de medrejsende danske fans i Birmingham, og mon ikke der sidder mange klar ved tv-skærmen lørdag middag.

Hvis TV2SPORT ikke viser alle kampene i deres begrænsede sendetid så streames de live på www.tv2sport.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar