mandag den 2. februar 2009

Preview Greve - Vendsyssel

Greve er kommet skævt i gang på 2009, eller rettere på mellemspillet. Skader har voldt store problemer omkring Køge Bugt og det er en realistisk mulighed at holdet må ud og spille kvartfinale efter pointtabet i Lillerød.

Kenneth Jonassen har ikke spillet op til sit bedste i de første to kampe i mellemspillet. Først nederlag til Kasper Ødum på hjemmebane, og dernæst en sejr mod Martin Bille i Lillerød. Denne sejr var ikke baseret på godt spil men derimod på fight og fejl fra Bille’s hånd. I golden sæt var Kenneth dog sikkerheden selv mod Petr Koukal.
Eric Pang er imidlertid en spiller i en anden klasse end de tre nævnte og jeg tror ikke Kenneth har nået at forbedre formen væsentligt på en uge. Pang kommer også direkte fra nationale mesterskaber hvor han triumferede med en to sæts sejr over Dicky Palyama.
Hvis han kan holde motivationen, og det tror jeg han kan, så har jeg ham som lille favorit i denne kamp.


Britta Andersen/Mie Schjøtt har fået genvalg i damedouble. De møder Mette Van Dalm/ Judith Meulendijks. Judith kommer direkte fra to finalenederlag i de hollandske mesterskaber, så hun har spillet rigtig meget i weekenden. Hvis hun er rimelig frisk så tror jeg mest på de hollandske navne, selvom Mie/Britta spillede et godt sæt i sidste uge inden Mie trak sig med en forstrækning.

Læs mere på BadmintonXpert

Preview Århus Elite - Gentofte

1 kommentar:

  1. I read this post fully regarding the comparison of most up-to-date and
    previous technologies, it's awesome article.

    my web site :: best cellulite treatment

    SvarSlet