torsdag den 11. juni 2009

Singapore Open - torsdagens kampe.

Indtil kl 20.00 lokal Singapore tid var der ikke sket en eneste overraskelse, hvis man altså ser bort fra Boonsak's sejr over Simon Santoso.
Men så kan det nok være begivenhederne tog fart. Og det gik i den grad ud over mine finaleheste, der en efter en blev sendt i stald af deres modstandere.

Mest uventet set med danske øjne var det at Peter Gade måtte forlade turneringen. Anup Sridhar er da en yderst kapabel spiller, men det er lang tid siden han har lavet de rigtig store resultater, ligesom det også er et godt stykke tid siden at Gade har tabt andre end spillere i den absolutte topgruppe. I et radiointerview efter kampen var Gade dog fortrøstningsfuld frem mod Indonesia Open i næste uge og VM i august.

For de øvrige danske spillere blev det generelt en god dag med gode sejre til Jan Ø Jørgensen, der hævnede Joachim Persson, og specielt Thomas Laybourn/ Kamilla Juhl der let skaffede sig af med Nathan Robertson/ Jennifer Wallwork. Robertson stod dog for en overraskelse i herredouble hvor han, sammen med Anthony Clark, besejrede Koo Kien Keat/ Tan Boon Heong. Og den sejr kan bane vejen for en finaleplads til Mathias Boe/ Carsten Mogensen, som nu ligner et favoritpar i nederste halvdel - ja måske endda i hele turneringen.

Lars Paaske/ Jonas Rasmussen reddede sig videre efter sejr i tre sæt over Indonesien 3. bedste par. Godt kommet tilbage af danskerne efter nederlag 28-30 i første sæt.

Lena Frier/ Kamilla Juhl bookede ligeledes en plads i kvartfinalerne efter 3. sæts sejr over et par fra Taiwan. De møder nu Pan Pan/ Qing Tian som lavede en lille overraskelse ved at besejre Lee Kyung Won/ Lee Hyo Jung.

Største overraskelse kom dog i herresingle da Seriens formentlig to hurtigste spillere tørnede sammen. Det opgør endte med at Tien Minh Nguyen fra Vietnam gjorde det af med topseedede Lee Chong Wei. Chong Wei havde inden turneringen udtalt at han ikke følte sig i topform, men det er alligevel et overraskende nederlag for verdensranglistens nr. 1.

Morgendagen byder på hårde kampe for danskerne, som dog ser ud til at have særdeles gode muligheder i de to herredoubler. Og så er jeg personligt meget spændt på at se udfaldet af den rent kinesiske damesingle mellem Jiang Yanjiao og Wang Yihan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar