lørdag den 13. juni 2009

Dansk nederlag i damedouble

Finalepladsen var inden for rækkevidde, men en skidt afslutning på 1. sæt punkterede den danske selvtillid.

Kamilla og Lena startede fantastisk godt ud på medvindssiden mod Polli/Nitya. De havde små føringer undervejs til 14-13 og trak fra til 19-14 vha godt spil på forbanen.

To svipserver fra Polli bragte indo'erne ind i sættet igen, og danskerne blev en anelse for tøvende, samtidig med at der kom et par lette fejl. Dermed kunne indoneserne tage sættet 22-20 primært i kraft af en mere og mere dominerende Polli Greysia.

Den lille indoneser fortsatte med at dominere kampen i andet sæt hvor indo'erne hurtigt tog en afgørende føring på 11-4, mens danskerne så ud til at ærgre sig over det tabte sæt samtidig med at de slet ikke kunne få styr på spillet i modvinden.
Karakteristisk for sættet var at danskerne slet ikke fik udbytte af at serve kort til indoneserne, som ganske enkelt kunne tage sættet, kampen og finalepladsen med 21-12.

Et lidt ærgerligt nederlag set med mine øjne, for frem til 19-14 spillede Lena/Kamilla virkelig godt. Forskellen på at spille frit og så at spille knap så frit, så ganske stor ud her.
I hvertfald så tabte danskerne den næste periode 5-18.
Men anyway så var det første gang parret havde en stor mulighed for at komme i en super serie finale, og jeg er helt sikker på at de har lært meget af denne kamp og denne turnering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar