tirsdag den 1. september 2009

Gentofte - TSS

De forsvarende danmarksmestre fra Team Skælskør-Slagelse lægger ud på udebane i Gentofte.
TSS påtager sig på klubbens hjemmeside favorit værdigheden i opgøret, men advarer samtidig om at Gentofte kan blive farlige i tilfælde af koncentrationssvigt hos mestrene.

Selvom Gentofte generelt stiller med et ungt hold med masser af talent, krydret med enkelte veteraner, så virker TSS’s respekt for modstanderen noget overdrevet.
Sydvest-sjællænderne har nemlig forstærket sig siden sidste sæsons triumf i KB-hallen.
Man har godt nok haft afgang af Joachim Persson og Helene Kirkegaard, men det opvejes så rigeligt af tilgange i form af Joachim Fischer, Britta Andersen, H.K. Vittinghus og Judith Meulendijks.

Helene Kirkegaard er direkte erstattet af Britta Andersen. Britta’s kompetence er mixdouble, hvor hun sammen med bronzevinder Fischer kommer til at udgøre en meget slagkraftig kombination. Formentlig så slagkraftig at de sæsonen igennem vil være det foretrukne valg i denne kategori, i hvert fald i de vigtige kampe.
Det medfører at Donna Kellogg flytter til damedouble sammen med Anastasia Russkikh, og det ser jeg også som en forstærkning i denne kategori.

En klar forstærkning er der også tale om i damesingle, hvor Judith Meulendijks er kommet til fra Vendsyssel. Judith gennemgik en operation i starten af sidste sæson, men er tilbage ved fuld spillestyrke og lukker det eneste svage punkt TSS’s havde i sidste sæson.

H.K. Vittinghus og Joachim Persson har byttet klub. Det er på Persson’s gode dage en svækkelse, men på den anden side så kan man måske påstå, at de fleste gode dage ikke lige kolliderede med at der var BadmintonLiga samme dag. Retfærdigvis skal det dog påpeges at Persson leverede varen når det var påkrævet, som eksempelvis i finalen mod KMB.

I herredouble har TSS satdigvæk fantastiske muligheder. Mathias Boe er rimelig sikker som den ene part i konstellationen, og han kan parres med Nathan Robertson, Tony Gunawan og Joachim Fischer. Den bredde er der ingen andre klubber der kan matche.
Så alt andet end en sikker sejr til TSS vil være en kæmpe overraskelse.

Gentoftes hold er stort set identisk med det der skræmte nedrykningsspøgelset væk sidste år. Det betyder et års ekstra erfaring til de unge talenter og et år nærmere afslutningen for veteranerne.
Eneste nyerhvervelse er Jenny Wallwork fra England. Hun kan spille både mix og dd, men jeg tror vi får hende at se som rimelig fast makker med Marie Røpke i damedoublen. Og det tror jeg bliver en ret så slagkraftig komination, som sagtens kan være lig med top3 i ligaen.
Resten af holdet er som det plejer.

Herresingle er med Scott Evans og Martin Delfs. Scott Evans udvikler sig hele tiden, til gengæld er jeg mere tvivlende overfor Martin Delfs. Min bekymring går på motivationen. Delfs spillede også i ligaen sidste sæson, og jeg har svært ved at se ham nå meget mere end han allerede har gjort. Læg dertil at han ofte svinger en del i sine præstationer, og så har man et ganske uforudsigeligt kort i 2.HS, som på sine gode dage vil være konkurrencedygtig, men som formentlig også vil levere et par skuffelser.

Christian Skovgaard/ Mikkel Delbo varetager herredoublen. De to talenter leverede en god indsats sidste sæson og der er intet der taler for at det ikke skulle fortsætte. En spiller som Morten Kronborg kunne måske komme ind i billedet som afløser, hvis man også vælger at satse på mixdoublen.
Den spilles i denne runde af Jesper Larsen/ Mia Nielsen, som formentlig ikke vil udgøre nogen stor trussel for de bedste hold. Det samme er tilfældet med Line Isberg i damesingle, som også i denne sæson vil få det overordentligt svært.

tip 1-5 til TSS

1 kommentar:

  1. Hey this is kind of of off topic but I was wanting to know
    if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

    I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

    my site new cellulite treatment

    SvarSlet