torsdag den 11. februar 2010

BadmintonLigaen skal videreudvikles

Der er snart årsdag for mit gamle indlæg om badminton ligaen, og det betyder, at jeg linker til det igen her på forsiden, alt i mens jeg tænker over hvordan ligaen har udviklet sig i den forløbne sæson.

Link til oprindeligt blogindlæg

...Og et par smagsprøver:

....Der skal være et lønloft.
Katastroferne i både Ishockey, håndbold og fodbold skal vi undgå i badminton. Og DBF skal være den første i rækken af vagthunde i forhold til at stoppe ”alternative” aflønninger. Som det ser ud i øjeblikket så er det min klare fornemmelse at så snart klubberne tjener en ekstra krone, så giver de den til spillerne af frygt for ikke at kunne klare sig i den økonomiske konkurrence.....Det er skidt for alle parter, også for spillerne, de opdager det bare først på lidt længere sigt når klubber begynder at dreje nøglen om, eller TV falder fra fordi ligaen ikke har udviklet sig.

....Ligaen skal være lukket.
Man skal ikke kunne rykke ud af ligaen. Frygten for nedrykning, spilleflugt og glemsel, bremser udvikling, investering og langsigtet planlægning.

Spændingen skal vedligeholdes.
Lønloftet skal selvfølgelig være med til at regulere dette forhold. Det er dog ikke sikkert at det alene er nok, og vi skal overveje andre metoder til at sikre spændingen i ligaen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar