onsdag den 15. december 2010

EM Bronze vinder stopper

Kort tid efter Lena Frier meddelte den sportslige ledelse, at hun ikke ønskede at fortsætte samarbejdet med Marie Røpke og som sådan indstillede sin internationale karriere, stopper endnu en doublespiller sin satsning på badminton.

EM bronzevinderen Kasper Henriksen fra Team Århus, meddelte i går at også han stopper på landsholdet.

Beslutningen kommer bl.a. som følge af den rokering, der skete i herredouble konstellationerne efter Lars Paaske indstillede karrieren efter VM i Paris.

Ved den lejlighed mistede Henriksen sin rutinerede makker Anders Kristiansen. Sammen vandt de to spillere bronze ved europamesterskaberne tidligere på året.

Kasper Henriksen blev efter rokaden sat sammen med den i international sammenhæng knap så rutinerede Mads Kolding.
Parret har siden kun spillet et par enkelte turneringer, men den videre vej fremad så altså for stejl ud for Henriksen, der nu vil påbegynde en uddannelse.

Om Mads Kolding får en ny herredouble makker eller vælger at koncentrere sig om mixdouble, melder historien ikke noget om.

Man kunne måske forestille sig at Kolding kunne være inde i billedet som ny makker til Kamilla Juhl, hvis det viser sig at Thomas Laybourn ikke vil være i stand til at fortsætte karrieren på tilfredsstillende niveau.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar